Alla inlägg den 21 september 2010

Av Sara - 21 september 2010 20:12

...står en sån här!!! Om ekonomin, tiden och Måns går med på det så borde det inte vara så långt borta... Under tiden fortsätter jag drömma...:)


 

Av Sara - 21 september 2010 18:42

Sen 3 veckor tillbaka gör jag praktik på Kalix sjukhus. Det har varit låånga men otroligt givande dagar! Jag har lärt mig massor och haft jättekul! Vissa saker är roligare än andra, tex gympa med hjärtgruppen, som var en riktig endorfinkick!:) Förutom att leda hjärtgruppen har jag fått vara på rehab- och strokeavdelningen, medicinavdelningen och öppenrehab. Jag har fått träffa patienter som varit förvånansvärt pigga och de som varit väldigt dåliga. Det har varit positivt att se att man inte behöver vara riktigt sjuk bara för att man haft en stroke eller något hjärtproblem. Men att träffa och se de patienter som inte klarat sig lika bra har varit tuffare. Jag antar att man vänjer sig vid sånt, men det tar nog ett tag.


Nu är jag inne på näst sista veckan i Kalix, sen blir det 5 veckor på Björkskatans rehabcenter. Det ser jag fram emot, det ska bli kul att träffa en annan patientgrupp. Att det sen tar 5 min med cykel istället för 1,5 timme enkel resa är inte heller helt fel...:)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards